Leilighetene.
Du kan tilpasse etter ønske og behov.
Leilighetene leveres med hvitmalte vegger, lister og vinduskarmer. Store vindusflater gir utsikt og deilig sollys inn. På gulvene er det parkett. Bad er flislagt. Solrike og sørvendte balkonger gir en ekstra dimensjon til livet i Just Living.

Når du kjøper bolig i Just Living forholder du deg til egen kundeveileder, som vil presentere de utførelser og leveranser som følger med boligen. I tillegg gjennomgås tilvalgsmulighetene innen kjøkken, elektro, malerarbeid etc., slik at du kan sette preg på ditt nye hjem.
Kjøkken leveres av Strai.
Kjøkken leveres av Strai hvor du kostnadsfritt kan velge mellom 5 ulike farger på fronter, og flere ulike benkeplater. Alle kjøkken tilrettelegges for integrerte hvitevarer.

Lyse farger og luftige rom gir god romfølelse.

Bo smart.

Utnytt hver m2 av boligen.
I de minste leilighetene kan du selv velge om boden skal være 3m2 eller 5m2 – alt avhengig av behov. En større bod gir flere bruksmuligheter om du ønsker et kontor, plassering av gjesteseng e.l.
Maks hvilepuls.
En aktiv livsstil kan bety så mangt - enten du liker trening og friluftsliv, om du har et aktivt sosialt liv eller er en aktiv bruker av byen. Fra Just Living kan du ta deg raskt ned til sentrum fra busstopp rett på utsiden av døra, eller du kan hive deg på sykkelen når du føler for det. Byen er alltid i nærheten, men allikevel er omgivelsene rundt Just Living preget av natur, vakre stier og nærhet til sjø.

Nærområdet

Området er omgitt av masse muligheter for både rekreasjon, aktivitet og utfoldelse.

Les mer

Life Sketches: 5yr Anniversary Vinyl

Has it really been that long?
To celebrate we've putting 3 fan favourites (& an exclusive bonus) on limited edition 7" wax.

Check It Out