Fellesarealer.
Tenk at du har alt du trenger i nærheten – plass, utfoldelse, latter og lek. Innendørs – utendørs. Makspuls og hvilepuls. Vi vil skape møteplasser som skaper et raust og godt nabolag, hvor smil og latter sitter løst. Det finnes hagestue, grillplass og åpne soner for lek og moro til bruk for beboerene.

Vil du ha enda høyere puls, er vi klare! Treningsrom i kjeller fullspekket med utstyr for solide økter – enten du trimmer for gledens skyld eller har satt deg hårete mål.
Gode uterom.
Her blir det vanskelig å kjede seg. En egen felles sone med en moderne hagestue står til disposisjon for de som ønsker et sosialt samlingssted. Bocciabanen er et hyggelig og sosialt møtepunkt for både voksne og unge. Det er de færreste som kan gå på sokkelesten til så mange muligheter som man har her.
Utendørs terrasse.
Dette blir terrassen med utsikt og flotte solforhold. Her blir det sittegruppe, planter og krukker. Her kan du slentre ut med en kaffekopp, oppsøke skygge under en parasoll, lese et magasin eller slå av en prat med naboen.
Bakgården.
Fellesområdet mellom byggene blir det lune og sosiale møtestedet. Det er adskilt fra de private balkongene med hyggelige blomsterkasser og sittegrupper.

Stor felles terrasse med flott utsikt og masse sol.

Treningsrom.
I Just Living vektlegges en aktiv livsstil. Vi har derfor innredet et eget treningsrom med tredemølle, spinningsykler, frivekter, kondisjon- og vektapparater. Her har du muligheten til å ta den økta du ellers ville ha droppet. Trimrommet er et godt tillegg for de som elsker melkesyre, og kan bidra til at de litt mer passive kommer i gang.
Parkeringskjeller. I parkeringskjelleren tilbys du å kjøpe egen p-plass.

Sykkelparkering. Alt legges til rette for en aktiv, sosial og sunn livsstil. Sykkelverkstedet er en del av dette. Stå tørt og varmt innendørs, med godt verktøy og godt lys når du skal skru på sykkelen.

Det vil være både innendørs og utendørs sykkelparkering og god lagringsplass.

Nærområde

Området er omgitt av masse muligheter for både rekreasjon, aktivitet og utfoldelse.

Les mer

Leilighetene

Leilighetene leveres med hvitmalte vegger, lister og vinduskarmer. Store vindusflater gir utsikt og deilig sollys inn.

Manchester based music producer, artworker and crate digger...

Les mer

Life Sketches: 5yr Anniversary Vinyl

Has it really been that long?
To celebrate we've putting 3 fan favourites (& an exclusive bonus) on limited edition 7" wax.

Check It Out